perjantai 29. heinäkuuta 2022

Nips naps - Koululaisen pitkät hiukset vaihtuivat polkkatukkaan

Nips naps!  Mamma vei H:n viime viikolla kampaajalle! Ihanaa! Aikaisemmin minä olen leikannut hänen hiuksia, mutta en ota enää vastuuta koululaisen hiusten leikkaamisesta. Jätän sen homman mielummin ammattilaiselle, että hiuksista tulee varmasti upeat. 


H:llä oli melko pitkät hiukset. Kysyimme moneen kertaan, että oletko varma, että haluat lyhentää hiuksia, mutta hän oli joka kerta varma. Hänelle oli kiva tehdä kampauksia, mutta ymmärrän kyllä, että H halusi leikata hiukset, vaihtelu virkistää! Sitä paitsi onhan lyhyemmät hiukset helppohoitoisemmat. Minullakin on suunnitelmissa jossain vaiheessa lyhentää hiuksia. Polkkatukka on nätti!


Tämä ei ole suinkaan ensimmäinen kerta, kun H:llä on polkkatukka. 4-vuotiaana hänelle leikattiin myös polkka, silloin minä käytin saksia. Siitä tuli silloin kiva, mutta nyt ammattilaisen leikkaamaan vieläkin hienompi. Upea kesätukka! 


Tärkeintä on, että H itse tykkää uusista hiuksistaan. Tukkatyyli pitää olla sellainen missä itse viihtyy ja mikä tuntuu omalta. Kampaaja laittoi vielä H:lle vähän väriä tukkaan, sellaista väriä mikä lähtee pesussa pois, mikä sopii lapsille. H olisi kuulemma halunnut sinistä väriä, mutta sitä ei sattunut olemaan. Onneksi punaista ja pinkkiä kuitenkin oli, se näyttää tosi kivalta! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡