maanantai 17. heinäkuuta 2023

Retkeilimme Lahdessa Launeen perhepuistossa

Koska oli hyvä keli, päätimme Pekan työpäivän jälkeen lähteä ajelemaan naapurikaupunki Lahteen Launeen perhepuistoon. Lapsille leikit, kiipeilyt ja mäenlaskut isossa leikkipuistossa ovat kivoja elämyksiä. Voi sitä iloa ja riemua. Perhepuistossa oli jälleen kivaa puuhaa meidän kaikille lapsille 8v,5v ja 2v. 


H kiipesi kaikki mahdolliset kiipeilytelineet ja hökkelit, laski kaikki mahdolliset mäet. Pienemmät menivät ja tekivät perässä oman ikätasonsa mukaisesti, sellaisia juttuja mitkä heitä kiinnostivat. Meillä tämä puisto on lasten puheissa kulkenut nimellä "Linnapuisto" ja olihan se jälleen hauskaa mennä katsomaan mitä kaikkea linnasta ja sen lähiympäristöstä löytyykään.  

Koska olimme aiemmin retkeilleet luontopoluilla oli meistä tällä kertaa hauska idea suunnata leikkipuistoon. Meillä oli kiva ja vauhdikas päivä, mutta tiedän mitä tästä seuraa... jälleen uupumusta, kipua ja kolotusta. Eli pari päivää lepäilyä ja rauhallisempia puuhia kotona. Siitä täytyy huolehtia, että kesällä seikkailuja ja lepäilyä on sopivasti.  Molemmat ovat yhtä tärkeitä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡