maanantai 23. lokakuuta 2023

Hurjan hauskat lasten halloweenjuhlat

Tyttöjen toiveesta järjestimme hurjan hauskat halloweenjuhlat muutamille lasten kavereille. Jännitimme tuleeko juhliin kukaan syyslomalla, mutta onneksi melkein kaikki pääsivät paikalle. Kerrankin maanantaista tuli superhauska päivä, heh. 


Voi että miten hienoja asuja ja vaatteita kaikilla juhlijoilla oli ja mikä tärkeintä: kaikilla oli iloinen mieli. Herkut maistuivat kaikille, hyvä niin. Iso kiitos mammalle (äidilleni), hän oli käynyt H:n kanssa halloweenostoksilla, ostanut juhliin sipsejä, karkkeja ja koristeeksi hämähäkkejä ja foliopallot. Kaikenlisäksi hän leipoi juhliin mokkapaloja ja tuunasi hauskat hämähäkkipiparit, hän myös huomioi allergiset ja teki heille omat versiot. Vau! Kiitos. Tiedän miten kovasti myös äitini tykkää juhlien järjestämisestä ja leipomisesta, oli mukavaa, kun hän halusi osallistua järjestelyihin.




Pekka teki juhliin muumionakkeja ja lisäsi viinirypäleille hassut sokerisilmät. Ostimme juhliin myös poppareita, vesimelonia ja mehua.  Pilkoin vesimelonin palat halloweenpiparkakkumuoteilla lepakon, kummituksen ja kurpitsan muotoisiksi. Pekka puhalsi juhliin ilmapalloja koristeeksi, minä lisäilin vähän "hämähäkinseittiä". Meidän ei kauheasti tarvinut juhlia varten koristella, sillä meillä on lokakuun alusta asti ollut muutenkin paljon halloweenkoristeita esillä. 




Iso kiitos mummille ja ukille (Pekan vanhemmille) lasten upeista halloweenvaatteista. Aivan ihanat, juuri heidän näköiset vaatteet. Oli selvää, että lapset halusivat pukea ne juhliin. Uskon, että he haluavat pukeutua niihin aina kun ne sattuvat olemaan puhtaana. Kiitos myös muista ihanista vaatteista.




Juhlissa lapset diskoilivat, katselivat freeze dance videoita ja liikkuvat niiden tahdissa, herkuttelivat, heittelivät ilmapalloja, värittivät kurpitsavärityskuvia, nappasivat noidanpadasta omat pienet hämähäkit ja leikkivät. Meillä oli kivat, mutta vauhdikkaat juhlat, tiedän jo nyt, että huomenna minulla on lepopäivä, heh. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡