lauantai 28. lokakuuta 2023

Meidän halloweenkoti

Meidän halloweenkodissa pätee sanonta more is more, heh. Ymmärrän, että se ei ole kaikkien mieleen, mutta meitä runsas koristelu ilahduttaa. Lokakuussa meidän koti muuttuu aina söpöksi kurpitsa-kummitustaloksi. Minun lemppari halloweenvärit ovat oranssi ja musta.


Varsinkin lasten mielestä koristelu on tärkeää ja tuo paljon iloa. Lapset saavatkin itse päättää mm mitä koristeita he haluavat omiin huoneisiinsa. Me myös yhdessä askartelemme koristeita itse.


Halloween tuo niin paljon iloa syksyyn ja me tosiaan otamme siitä kaiken ilon irti. Koristelemalla, askartelemalla ja herkuttelemalla. On muutamia ostoksiakin tehty. 


Tilasin Disney shop eu:sta meille pitkään haaveilemani halloweenlaskurin. Koko perhe tykkää siitä, samoin kuin näistä The Night before christmas Jack Skellington pehmoista. 


Ostin Flying Tigerista hurjan hauskan kissamukin, pehmeän lepakkotyynyn ja  violetin sekä mustan noidanpadan.


Yksi meidän halloweenkodin kohokohdista on ehdottomasti tämä hurjan söpö hiiritalo. Tiesitkö, että tämä meidän hiiritalo otettiin tähän käyttötarkoitukseen Maileg hiirien kodiksi ensimmäisen kerran lokakuussa 2022? Ensimmäinen teema hiiritaloon on siis ollut halloween. Hiiritalossa on nähty vuoden aikana erilaisia juhlia/teemoja sekä monenlaisia itsetehtyjä koristeita. Vaikka hiiritalo on ollut meillä tällä tapaa käytössä, vaihtuvine teemoineen vuoden, on nukkekoti paljon vanhempi. Sen on tehnyt minulle rakas pappani (äitini isä) 90-luvulla. Nukkekodillla on minulle paljon tunnearvoa. Ihanaa, että nyt siitä jää myös omille lapsilleni kivoja lapsuusmuistoja.


Meidän halloweenkodissa on nähty ja syöty monenlaisia halloweenherkkuja. Saa nähdä mitä muuta me vielä keksitään. 

Meillä oikeastaan kaikkiin juhliin kuuluu ilmapallot, niin myös halloweeniin ja voi että miten paljon iloa niistä on ollut. 

Täytyy sanoa, että kun lokakuu loppuu ja on aika korjata nämä hauskat halloweenkoristeet pois, niin kyllä varmaan aluksi meidän koti tuntuu tyhjältä ja tylsältä. Mutta ei onneksi kauaa, sillä joulu lähestyy, heh. Hauskaa halloweenin aikaa kaikille ♡

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡