maanantai 16. lokakuuta 2023

Onnea 1-vuotias hiiritalo! - Täällä kaikki hiiritalon erilaiset tyylit

Paljon onnea 1-vuotias hiiritalo! Tiesitkö, että tämä meidän hiiritalo otettiin tähän käyttötarkoitukseen Maileg hiirien kodiksi ensimmäisen kerran lokakuussa 2022? Ensimmäinen teema hiiritaloon on siis ollut halloween. Hiiritalossa on nähty vuoden aikana erilaisia ihania juhlia/teemoja sekä monenlaisia itsetehtyjä koristeita. Kaikki hiiritalon tyylit näet tässä postauksessa. 

Vaikka hiiritalo on ollut meillä tällä tapaa käytössä, vaihtuvine teemoineen vuoden, on nukkekoti paljon vanhempi. Sen on tehnyt minulle rakas pappani (äitini isä) 90-luvulla. Nukkekodillla on minulle paljon tunnearvoa. Ihanaa, että nyt siitä jää myös omille lapsilleni kivoja lapsuusmuistoja. 

Tässä linkit kaikkiin tekemiini hiiritalo -postauksiin + kuvat kaikista ihanista tyyleistä mitä hiiritalo koki ensimmäisen vuoden aikana:













Halloween 2023

Suurin osa hiiritalon koristeista on itsetehtyjä. Olen tehnyt monenlaisia miniatyyrikoristeita askartelusavesta. Olen virkannut ja ommellut hiiritaloon erilaisia tekstiilejä. Olen piirtänyt, leikannut ja askarrellut söpöjä koristeita ja asusteita hiirille. Tämän vuoden halloweentalossa uusia juttuja viime vuoteen nähden on, että sängyssä ollut viltti päätyikin matoksi lattialle, takkaan on ilmestynyt halkoja, ikkunoissa on verhot ja ompelin hiiritalon sänkyyn söpön hiiri-lepakkotyynyn. Innostuin askartelemaan hiirille myös hurjan söpöt halloweenasut. Yksi pukeutui lepakoksi, toinen kurpitsaksi ja kolmas noidaksi. Lopuksi lisäsin talon kerrosten väliin hiukan "hämähäkinseittiä". 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡