lauantai 10. joulukuuta 2022

Kaksi viikkoa jouluun

2 viikkoa jouluun! Miten tämä aika menee niin nopeasti? Onneksi meillä on jouluhommat hyvällä mallilla. Lahjalistat on tehty. Melkein kaikki lahjat ostettu ja paketoitu. DIY lahjat tehty. Koristeita laitettu ja askarreltu.  Joululakanat kaikille vaihdettu. Olemme jo kolme kertaa leiponeet pipareita ja kerran torttuja. Olemme lukeneet jouluisia kirjoja ja katselleet jouluisia elokuvia. Tänään otimme joulukorttikuvia. Aattoa on suunniteltu. 

On tässä vielä hommia tehtävänäkin. Joulukortit täytyy tulostaa ja lähettää. Pari lahjaa ja lahjakassia on postista vielä tulematta. Disney Shopin tilausta odotan todella paljon, koska tilasin sieltä itse itselleni joululahjaksi Disney joulumukin ja joulukoristeen. Toivottavasti tilaus löytää perille. Jo ajat sitten ennakkotilattua pellavatonttulakkia ei vain näy, höh. Se ei varmaan koskaan saavukaan. Ikävä kyllä myöskään meidän olohuoneen joulukuusi ei ole vielä tullut postista. Haluaisin jo niin kovasti päästä kokoamaan sen ja laittamaan siihen valot. Yleensä olemme laittaneet kuusen jo joulukuun alussa. Onneksi vielä on kaksi viikkoa jouluun, haluan luottaa siihen, että kuusi ehtii tulla ajoissa. En aio stressata. 


Haluaisin somistaa terassia jouluisemmaksi. Kaiteessa on valot ja lattialla lyhtyjä, mutta toistaiseksi ei muuta. Haluaisin ostaa terassille oikean kuusen ja askarrella kranssin. Täytyy ryhtyä hommiin. 


Ensi viikolla olisi tarkoitus viettää pikkujouluja ystäväni kanssa. Toivottavasti meidän kivat suunnitelmat toteutuvat. Ensi viikolla ajattelin myös vähän ommella jouluisia pehmoleluja. Ehkä leivotaan toisen kerran torttuja. Hauskaa! 


Olen niin iloinen siitä miten kaunista ulkona on. Meidän piha on oikea talven ihmemaa. On ollut hauskaa leikkiä lasten kanssa lumileikkejä ja kuvata ulkona. Kyllä lumi on yksi isoimmista joulutunnelman luojista, joululaulujen ja kausivalojen lisäksi. Lumi tuo aina mukanaan iloa, valoa ja kauneutta. 


Ihanaa joulun odotusta kaikille! Vielä on hyvin aikaa. Muistakaa nauttia. Joulu tulee stressaamattakin. ♡

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡