keskiviikko 21. joulukuuta 2022

Meidän joulukirjat

Enää 3 yötä jouluun! ♡ Hauskat, ihanat ja tunnelmalliset joulutarinat kuuluvat joulun odottamiseen. Meiltä löytyykin monenlaisia joulu/talvikirjoja, niitä on meille tässä vuosien varrella kertynyt yli 20 kappaletta. Osa meidän joulukirjoista on tuttuja lapsuudestani, mikä on aika ihanaa! 

Meiltä löytyy useampi joulukalenterikirja. Mummi ja ukki ovat ostaneet lapsillemme: Pandakaksoset joulun jäljillä (2020), Maukka, Väykkä ja mieletön lumipallo (2021) sekä Rosmariini ja kadonnut lumiukko (2022). Ostimme itse poitsulle hänen ensimmäiseksi joulukalenteriksi Petteri Kaniini Joulu on tulossa joulukalenterikirjan viime vuonna (2021). Joulukalenterikirjat ovat ihania! Olemme niin iloisia, kun mummi ja ukki ovat jo monena vuotena ilahduttaneet meitä niillä.  ♡


Kaikki joulukirjat ja talvikirjat ovat omalla tavallaan kivoja, mutta tykkään erityisesti Mauri Kunnaksen joulukirjoista. Meiltä löytyy: Koiramäen Martta ja Tiernapojat, Herra Hakkarainen joulun jäljillä, Joulupukki ja noitarumpu sekä Kaksitoista lahjaa joulupukille. 


Haaveilen meille Disneyn Kultaista joulukirjaa, mutta sitä meiltä ei vielä löydy. Meiltä löytyy muutama muu Disney-joulu/talvikirja. Osa niistä on minun lapsuudestani 90-luvulta, niin myös Richard Scarryn Kaikkein paras joulukirja. Hauskaa! V:n yksi lemppari joulukirjoista on tietenkin Pipsa Possu ja joulupukki -kirja. Meillä lapset tykkäävät kyllä kaikista joulukirjoista ja meillä niiden lukeminen, katseleminen ja selaaminen alkaa jo marraskuussa. Mikä olisikaan parempi tapa virittäytyä jouluiseen tunnelmaan kuin talviset/jouluiset tarinat ja seikkailut.  


Lukuiloa ja ihanaa joulun odotusta! ♡

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡