sunnuntai 11. joulukuuta 2022

Kolmas adventti

Tuntuu, että monessa paikassa on sairasteltu, ainakin somen perusteella ja niinhän siinä kävi, että nyt on meidän vuoro. Minulla on kurkku kipeänä, lapset aivastelevat ja yskivät. Toivottavasti tämä flunssa olisi pian ohi. Minulla olisi monenlaista kivaa tekemistä tiedossa ja haluaisin ulos lumisiin maisemiin lenkkeilemään. Nyt kuitenkin kuppi kuumaa ja lepoa. ♡

Flunssasta huolimatta tänään olemme tehneet perinteisiä adventtijuttuja. Sytytimme advettikynttilät ja lapset kurkkivat oliko tonttu tuonut heidän joulusukkiin yllätykset. Sukista löytyi Woolbergin sininen lettipanta, Fabelabin  pehmeä taikasauva ja Kuusipehmolelu. Aika hauskat yllätykset. Toisena adventtina tuli jokaiselle omat saippuapullot (Yksisarvinen, Pipsa Possu ja Baby Shark). Ensimmäisenä adventtina he saivat jouluiset Maileg Hiiret. Olen tehnyt aiemmin postauksen hiirien ihanasta joulutalosta (nukkekodista jouluisine somistuksineen). Siitä tuli hauska ja tunnelmallinen joulukoriste. 

Tämä päivä menee aika rennosti, lepäillen, telkkaria katsellen ja sisällä leikkien.  Aiomme myös vähän askarrella ja syödä herkkuja. Onneksi kaikkien vointi on tilanteeseen nähden ihan hyvä, vaikka onhan flunssa aina inhottava ja ärsyttävä vaiva. Haluan kuitenkin keskittyä positiiviseen. Sairastan mielummin nyt kuin jouluna. Tsemppiä muillekin flunssapotilaille! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡